Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


söndag 13 maj 2012

Utställning sollefteå

Idag ställde vi ut igen i Sollefteå, nervöst efter fadäsen i Övik.
Men idag gick det mycket bättre och han visade såväl tänder som lät sig mätas utan problem mm.
Dock blev nog dagen lite väl lång för honom då vi var på plats tidigt och tränade på detta under hela dagen, säkert 15 olika personer fick känna igenom honom innan vi gick in, så han var mer än lovligt less när det väl var dax. Vi fick tillslut ett very Good idag som bedömning och det är väl inte fy skam även om man alltid önskar lite till :-) Jag fick ingen fart på honom i ringen så han sköt lite rygg som då drabbade korset negativt, när jag då ville ha fart på honom så lyfte jag honom lite väl med kopplet så steget och rörelserna inte blev sådär flytande.
Men Vi är ändå nöjda, en fin dag med många hundar, och iso som skötte sig utmärkt.
Vi får ta nya tag!
Iso:s bror Scott var också med och även han fick very good, i lite för mycket hull för dagen och lite avsaknad av muskelatur annars hade exelent varit klart där om jag fattade det rätt, mycket trevligt att träffa hans bröder med mattar och hussar!
Även Topsygårdens Max var i ringen i lördags och fick även han very good, och som dom vinnarskallar vi är många av oss så kommer vi kriga vidare för framtida segrar! :-)
Under lördagen hade vi en mycket trevlig dag och kväll och Henrik Kåren med sambo där vi huserade under helgen, pizzabak i vedugn och mycket stövarsnack färgade helgen! Mycket trevligt!
Men nu är vi trött så vi får återkomma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar