Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


torsdag 15 april 2010

Balkonghundar

Citydog..balkongspan en skön vårdag är inte fel!
Det är väl såhär Svenska Naturskyddsföreningen vill att vi stövare och många andra raser skall ha det i framtiden, stå på en balkong och bli rastade några gånger om dagen, året runt..
Den 11 januari röstade nämligen Ssvenska naturskyddsföreningen om ett totalt förbud av löshundsjakt i sverige på deras årstämma, men alla deligater trodde dock inte att ett totalförbud var möjligt, så man skrev om motionen till Naturvårdsverket att förbjuda löshundsjakt i områden som hyser varg då löshundsjakten är det största hotet mot den svenska vargstammen enligt naturskyddsföreningen. Kravet var även att alla hundar skall bära pingla och att hundförarna skall utbildas, samt att vargtelefonen skall användas mera.
Ärendet utreds nu av Naturvårdsverket!!
Svenska naturskyddsföreningen har ca 130.000 medlemmar!!
Hur många som står bakom beslutet vet man inte men nog är det skrämmande så det räcker, dom har gett sig fan på att dom skall rasera våra liv och det finns inga genvägar, likt parasiter skall dom äta sig inifrån, ta finger för finger tills dom fått hela handen och kan sätta STOPP för jaten i Sverige! Sveriges natur skall sköta sig själv och där skall ingen människa beblanda sig.
Dom har lyckats till stor del i Storbritaninen och i holland och dom lär knappas ge sig förrens dom har avvecklat all jakt i Norden..vad kommer därnest? Fisket? Antagligen..men där möter dom nog hårdare motstånd, för vem gillar inte att meta abborre på sommaren tex?
Men dom som ser samma värde i att Skjuta sig en hare en fin oktober morgon och göra sig en god hargryta på kvällen dom skall bort, dom inkräktar och förstör naturen tydligen..
Det jag ändå tycker är konstigast..vart fan är alla dessa människor som värna så om naturen??
Inte i naturen iaf..för jag har då nästan aldrig sett nån...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar