Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


onsdag 24 mars 2010

Årets kock angling!











Ingen
jakt och inte mycket för Iso och hans
hundkompisar ute i landet att göra nu, så vi visar lite härliga anglings bilder från den årliga anglingen vi har här i sundsvall.
Vi är några kockar som började med detta för några år sen och nu har det blivit tradition och kölistan är lång för att få hänga på :) Vi anglar på morgonen och förmiddagen sen åker vi
(nyast kör) till en liten by krog en bit från sjön och badar bastu och vedeldat kar och äter ett skrovmål innan vi ganska slitna rullar hemöver vid 18 på kvällen. Vi har haft tur med vädret de flesta år och i år var inget undantag förrutom lite blåst, ett 30 tal fällningar och ca 20 gäddor blev resultatet i år, men mest bara små gäddor, den största på kanske 4kg. Alla åker dom ner i hålen igen för att växa på sig. Vår fisket är underbart! Och ett bra kompliment till jakten och när vårsolen kommer ja då kommer humöret och att jaktsäsongen är slut känns inte lika vemodigt.
Imorrn ska jag börja en avmaskning på Iso och jag tänkte även börja jobba lite på min egen kondision och börja springa lite så smått, då ska Iso få hänga på, får vi se hur det går..har en känsla av att man får en jojjo i kopplet första svängarna. Att gå "fot" med huvudet i luften och inte på marken fungerar utmärkt nu och han travar så fint, är när hastigheten ökar han vill börja leka, och vem kan klandra han? Han är ju trots allt bara en liten junis fortfarande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar